O nas

Nudimo vam optimalne rešitve za ogrevanje ali izrabo vode, pomagamo vam pri pridobivanju dovoljenj in subvencij, ter dobavimo in zmontiramo opremo.

Glavna dejavnost

Podjetje Vrtina d.o.o. je hitro rastoče podjetje, ustanovljeno leta 2007, s ciljem, nuditi energetsko učinkovite ogrevalne sisteme.

Geotermija je prijazna okolju, saj z zamenjavo zastarelih sistemov ogrevanja zmanjšujemo onesnaževanje okolja.

Naša glavna dejavnost je vrtanje vrtin za ogrevanje s toplotno črpalko, vrtanje vrtin za vodooskrbo, ter opremljanje vrtin za učinkovito oskrbo z vodo.

Naziv: VRTINA raziskave, trgovina in storitve d.o.o.
Naslov: Vaše 43, 1215 Medvode
Direktor: Marko Lampič, dipl.ing. geotehnologije in rudarstva
tel.: 031 673 750
e-mail: vrtina.vrtina@gmail.com
Davčna številka: 98722972

Naše prednosti

Naša glavna dejavnost je vrtanje vrtin za ogrevanje preko toplotnih črpalk, vrtanje vrtin za vodooskrbo, ter opremljanje vrtin za učinkovito oskrbo z vodo. Izkušenost, ustrezno svetovanje, izvedba sistemov na ključ, kakovostni vgradni materiali in odzivnost, ko je to potrebno, so naše najpomembnejše prednosti. 

Izkušenost

Podjetje Vrtina d.o.o. je hitro rastoče podjetje, ustanovljeno leta 2007, s ciljem nuditi energetsko učinkovite ogrevalne sisteme.

Pomoč pri pridobivanju dovoljenj

Pred vrtanjem je treba preveriti ali so na vaši lokaciji kakršnekoli omejitve glede izdelave vrtine. V primeru, da so omejitve, je potrebno v nekaterih primerih pridobiti dovoljenje za raziskavo podzemnih voda in kasneje dovoljenje za rabo vode.

Uporaba najnovejše tehnologije

Za vrtanje uporabljamo najnovejšo tehnologijo, ki zagotavlja čisto okolico, saj se navrtani material enostavno odvaja preko cevi v zabojnik. To nam omogoča vrtanje ob že končanih stavbah in mestih, kjer ne sme biti umazanije.

Naš proces dela

01.

Posvet

Na predvideni lokaciji vrtanja preverimo morebitne omejitve glede izdelave vrtine in v nekaterih primerih pridobimo dovoljenje za raziskavo podzemnih voda in kasneje dovoljenje za rabo vode.

02.

Ponudba

Na podlagi ogleda in pridobljenih informacij izdelamo informativno ponudbo za izvedbo projekta, ki je prilagojena vašim željam in potrebam.

03.

Izvedba

Glede na izbran sistem izvrtamo vrtino za:

  • Sistem voda-voda
  • Sistem zemlja – voda (geosonde)
  • Vodooskrba
  • Ponikanje meteornih voda
04.

Dobava in vgradnja opreme

Glede na izbiro, izvrtamo vrtino za vodo ali vgradimo geosondo, ki jo povežemo v objekt, ter po potrebi vgradimo toplotno črpalko.

Izdelava ponudbe na ključ

Svetujemo vam glede izbire najboljšega sistema za vas in tako poskrbimo, da dobite najboljšo možno rešitev glede na posebnosti vaše lokacije in vaših potreb.